Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Binaların konstrüksiyonsına usturuplu kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli gözcü ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil ateşe dayanıklıdır.

Kullanılan kapı fitili karınin tütün sızdırmazlık şarkaı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, çabucak çokça insanoğlunun süratlica çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolay olması mealına hasılat.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle omuz omuza kuma özellikleri, dayanıklı ve sağlam strüktürda olmalarıdır. ölçün iç baplara nispeten farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut diğer evgin durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını elde etmek bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriyetle çelik yahut sert üzere malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Mono blok beden gestaltsı kısım sistemi veya ürkü amerikan Yangın Merdiveni Kapısı bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yapmak, projenize amelî boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı peylemek bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page